• Important!

    Este interzisa folosirea lanternelor in mod abuziv!
    Va rugam nu folositi lanternele provocand orbirea altor persoane! Lanternele comercializate de lampitactice.ro emit fascicule luminoase deosebit de puternice care pot leza ochii celor care sunt surprinsi de lumina acestor lanterne.

Termeni si conditii

Politica de returnare a produselor achizitionate la distanta

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 3 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Lampitactice.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data primirii produsului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

Produsele cu lipsa de conformitate:
Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Lampitactice.ro incearca prin poze si descrierea produselor, sa prezinte cat mai complet posibil produsele comercializate, dar nu garanteaza ca descrierea acestora sau alt continut al acestui site este exact, complet actualizat sau fara erori. Produsele livrate, pot diferi de imaginile aflate pe site in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului de catre producatori fara notificarea prealabila a acestora. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. In cazul in care nu se poate schimba produsul returnat cu unul conform, se va restitui contravaloarea acestora. Costurile (transport, comisioane bancare etc) aferente revin in responsabilitatea clientului.

Lipsa de conformitate nu se refera la viciile de fabricatie.

In eventualitatea in care produsele achizitionate sunt nefunctionale sau prezinta vicii de fabricatie vor face obiectul garantiei.

Transportul este suportat de catre client pana la valoarea de 499Ron
Coletele se trimit prin curierat rapid.

Prin curierat rapid coletul ajunge intre 24 si 48 de ore, in fuctie de distanta si localitatea de destinatie. Deasemenea, prin curierat rapid pretul transportului creste daca sunteti intr-o localitate unde nu este sediu de curierat rapid (se pune o taxa pe km parcursi pina in localitatea respectiva)

Plata se poate face in avans prin banca si dupa confirmarea platii se trimite coletul.

La efectuarea unei comenzi va rugam sa ne precizati modalitatea de transport dorita de dvs.

SUB NICI O FORMA NU TRIMITEM PRIN POSTA ROMANA!!!!

GARANTIE:

Garantia nu acopera intretinerea si serviciile normale si nu se aplica la orice produse sau piese care au fost supuse modificarii, necorespunzatoare, abuz, neglijenta, accidente, sau intretinere necorespunzatoare sau reparatii de catre oricine altcineva decat www.lampitactice.ro

Lanternele Acebeam: 5 ani garantie
Lanternele Lumintop: 2 ani garantie
Lanternele Manker : 5 ani garantie
Lanternele Olight: 5 ani garantie
Lanternele UltraTAC: 2 ani garantie