User ratings
5 star:
 
(2)
4 star:
 
(0)
3 star:
 
(0)
2 star:
 
(0)
1 star:
 
(0)
2 ratings
Average user rating:
5.0 stars
(5.0)
Comment from: Octavian [Visitor]
Octavian
5 stars

Atentie! Lanterna arata mai bine in realitate decat in poze. Anodizare frumoasa (negru mat, deloc lucios) foarte compacta (una dintre cele mai mici lanterne 1x18650) si culmea, in acelasi timp foarte solid facuta, simtitor mai robusta decat ultracompactele de la alti producatori premium. De cate ori scriu un review am grija sa nu exagerez, dar din pacate nu pot sa nu vorbesc decat la superlativ la aceasta lanterna, pt mine e lanterna EDC cea mai versatila. Super compacta, 5 trepte de putere din care 4 trepte se pot regla in 3 trepte diferite, incarcare usb, fascicol placut cu lumina placuta la ochi si o coroana generoasa. Merita toti banii, imi vine sa mai iau una sa o am in colectie. Ar fi fost minunat daca venea si cu un holster, dar Manker se axeaza mult pe calitate/performanta la pret mai bun fata de concurenta, deci se poate trece usor cu vederea.
5 stele pentru lanterna si 5 stele pt dl Bela pt munca si prezentarea detaliata, graficele te fac sa stii mult mai bine ce anume cumperi.

10/09/16 @ 11:22
Comment from: dan tecuci [Visitor]
dan tecuci
5 stars

Mica ,mica dar …e o bijuterie foarte usoara.Buna in buzunar ,masina etc.Cel mai important puterea ei si durata acumulatoruluiu 3500mah

05/01/17 @ 11:01


Form is loading...

« MANKER U21MANKER E14 »